ǁRýchlosť a kvalita prekladov ako základ úspechu ǁSpeed and quality of translation: keys to success ǁGyors és minőségi fordítás a siker kulcsa

2017/07/14. - írta: jéel

Áno, poznám to.

Ten text ste dostali až včera, a termín sa blíži. Potrebujete spoľahlivého, kvalitného a najmä rýchleho prekladateľa. Čo robiť?

Na mňa sa môžete obrátiť s dôverou. Mám niekoľkoročnú prax profesionálneho prekladateľa a tlmočníka, disponujem živnostenským oprávnením, vystavujem faktúry. A čo je najdôležitejšie: hotové preklady dodám vždy vo Vami stanovenom termíne.

Ozvite sa mi.

I know the struggle.

You only got that text yesterday, and the deadline is approaching. So you need a reliable, high-quality, and especially fast translator. What do you do?

You can contact me with confidence. I have been a professional translator and interpreter for several years, I have a trade license, I can issue an invoice. But most importantly, I will deliver the completed translations before the given deadline.

Contact me. 

Ismerem az érzést.

Csak tegnap kapta meg a szöveget, a határidő pedig vészesen közeleg. Szüksége van egy megbízható, minőségi és főleg gyors fordítóra. Most mihez kezd?

Hozzám bizalommal fordulhat. Évek óta dolgozom hivatásos fordítóként és tolmácsként, számlaképes egyéni vállalkozó vagyok. És ami a legfontosabb, a kész fordítást mindig határidőn belül szállítom.

Jelentkezzen. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://translate.blog.hu/api/trackback/id/tr2812662791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása